21.12.2007 г., 23:57 ч.

Тъмата 

  Поезия » Любовна
442 0 1

И пак дойде тъма,

тъмата на нощта,

нощта, в която съм сама,

сама без теб сега,

сега си пак със друга,

другата бях аз,

за някое момиче, с което беше ти преди!

© Денислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??