Тъмната стая, моят живот,
сън ли е, или заспивам аз буден.
Тъмната стая, моята душа,
разкъсва се тя между пътеките в мен.
Тъмната стая, моето спасение,
надежда аз виждам или е просто вълнение.
Тъмната стая, моите сълзи,
някак не спират и са солени дори.
Тъмната стая, моето скривалище,
сърцето заключено пазя от страх.
Тъмната стая, моето проклятие,
сам съм си аз, сам си останах...
© Иван Todos los derechos reservados