22 mar 2005, 6:13

Тъмно врязало се в ново 

  Poesía
706 0 1
По 7 катетъра проституират
в главите на червените учители по живот.
Учените изядоха своето откритие
и решиха, че лудостта е полезен подход.
Въпросите и отговорите размножаваха
                                                Пиесата,
която се роди днес и напудрена, и
лакирана зад завесата възпяваше
аборта в момичета шест,
които, преживявайки я, осъмнаха
и с крачета рисуваха в тъмното -
до трафопоста обкичен с нови некролози
пак заучено на минувачите, отдавайте чест.
Сега е моментът да спасим носорозите
Не комплексирайте водачите днес.
Отегчени от хоропадите на хуманистите
само отчаянието стискайте в шепи.
И понякога го почиствайте от глистите
и му купувайте нови подкрепи.
Почакай! Виж на улицата как крилцата
на Морфей изпомпват анимация -
подскачат с нас първичните ни възприятия
и...черно бяла деградация.
Над всеки номер пише “start”!
Кой първи ще премине сцената на
                                     своя бодиарт?
Наградите се пазат във пакети,
за вас - децата НОВА ГЕНЕРАЦИЯ поети.
Ти, Ариадна знаеш ли, че мракът ампутира майка ти?
Посоката сама не ще обърне.
Любов не може да направиш с чайките -
мечтите само Мечо Пух ще върне!
Изпий последната си бира
с усмивка купена от новата аптека тясна.
Тя знае, че страхът ще спре да те еякулира
и с теб  по пътя си доволен ще порастна.

© Деян Дончев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??