22 nov 2009, 12:50

Търг със замяна 

  Poesía
948 0 16

 Давам

нови заключени чувства –

със сто години гаранция,

неотворили още клепачи очи,

ръце, недокосвали други ръце,

етикетни усмивки

и неми слова,

и стерилни души,

и сърца –

със сто терабайта свободно пространство,

мъка невкусили, ни обичта.

 

Вземам

стари захвърлени чувства,

уморени от надежда очи,

загрубели от ласки ръце

и с протрити обувки

към мечтите вървели нозе,

и души прегорели,

и сърца,

препълнени с обич

за сътворени лица,

и овехтяла вече раздяла –

вземам, вземам и нея.

 

Искам всичко –

за да знам, че живея...

 

 

© Тоти Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??