Обичам те - горещо, тръпнещо, нежно,
а ти не ми вярваш, не ми вярваш...
Минават зими, лета, а ти искаш доказателства...
Да те прегърна - дали се чувствам на изпит,
защото ти си поет по душа...
А най-невинната вярност - не й ли вярваш?
Желанието да даряваш добро - не му ли вярваш?
Не си ли наивен до припадък, няма любов...
Не ми ли вярваш, не ми ли вярваш... как може да искаш любов?
© Йоана Todos los derechos reservados