9 feb 2006, 23:44

Търсене  

  Poesía
643 0 1
Не зная къде е сърцето ми.
В плен бе, когато последно говорихме.
Не зная къде съм и аз.
Някъде в тъмното, там се крия от слънцето.
Слънцето и сърцето ми...
В плен на тъмното...
Освободи ги, за да намеря себе си.

© Мария Манчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??