Feb 9, 2006, 11:44 PM

Търсене  

  Poetry
642 0 1
Не зная къде е сърцето ми.
В плен бе, когато последно говорихме.
Не зная къде съм и аз.
Някъде в тъмното, там се крия от слънцето.
Слънцето и сърцето ми...
В плен на тъмното...
Освободи ги, за да намеря себе си.

© Мария Манчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??