9.02.2006 г., 23:44 ч.

Търсене  

  Поезия
632 0 1
Не зная къде е сърцето ми.
В плен бе, когато последно говорихме.
Не зная къде съм и аз.
Някъде в тъмното, там се крия от слънцето.
Слънцето и сърцето ми...
В плен на тъмното...
Освободи ги, за да намеря себе си.

© Мария Манчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??