Дъждът вали и не спира
Аз обикалям, мъча се да те намеря
Но тебе все те няма
Аз продължавам да те търся
Макар да зная,
Че няма и да те открия
Спирам се
Дъждът вали и не спира
Затварям очи
И изведнъж те намирам
Но ти отново искаш да си идеш,
А аз те моля да останеш
Но ти все пак си тръгваш
И аз пак оставам – тук, сама
Дъждът вали и не спира
Аз обикалям, мъча се да те намеря
Макар да зная,
Че теб завинаги те няма
© Вергина Матева Todos los derechos reservados