Jul 27, 2013, 4:17 PM  

Търсене 

  Poetry » Love
580 0 0

Дъждът вали и не спира

Аз обикалям, мъча се да те намеря

Но тебе все те няма

Аз продължавам да те търся

Макар да зная,

Че няма и да те открия

Спирам се

Дъждът вали и не спира

Затварям очи

И изведнъж те намирам

Но ти отново искаш да си  идеш,

А аз те моля да останеш

Но ти все пак си тръгваш

И аз пак оставам – тук, сама

Дъждът вали и не спира

Аз обикалям, мъча се да те намеря

Макар да зная,

Че теб завинаги те няма

© Вергина Матева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??