Тази нощ не може да бъде истина
запознахме се и ти обещах
Бързо влязохме в ритъма на твоя такт
свиреше на барабани, по-голям беше от мен
мечтаех, че си ми брат!
Завеща, бе подари ми цялата апаратура
за рок и култура
дето за нея в соца си воювал
най-голямото богатство,
дето някога съм имал(упътване с уроци към апаратура!)
Какво наистина ти обещах
Помня само от камбаните,
че сърцето сви ми се за много време останах сам на земята
реален си бил ти
След това години в секунди и живота ми е сън,
че единствен разбирал си ме - Ти !
Времето отминава, но едно и също за мен е просто, но - било!
жертва в теория на случайността ли бях
от краткият ти живот
Нищо не е вечно, не толкова много се страхувам след смъртта
....а май най-вече
................че не знам дали ще те видя след това!
(Скъпи Геш, стих "2-ра част"
© Stew Carrey Todos los derechos reservados