20.08.2023 г., 10:31 ч.

Търсещ вина в себе си 

  Поезия
241 0 0

Тази нощ не може да бъде истина

запознахме се и ти обещах

Бързо влязохме в ритъма на твоя такт

свиреше на барабани, по-голям беше от мен

мечтаех, че си ми брат!

 Завеща, бе подари ми цялата апаратура

за рок и култура

дето за нея в соца си воювал

най-голямото богатство,

дето някога съм имал(упътване с уроци към апаратура!)

 

Какво наистина ти обещах

Помня само от камбаните,

че сърцето сви ми се за много време останах сам на земята

реален си бил ти

След това години в секунди и живота ми е сън,

че единствен разбирал си ме  - Ти !

 

Времето отминава, но едно и също за мен е просто, но - било!

 жертва в теория на случайността ли бях

от краткият ти живот

 

Нищо не е вечно, не толкова много се страхувам след смъртта

....а май най-вече

................че не знам дали ще те видя след това!

 

 

          (Скъпи Геш, стих "2-ра част"

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??