Търсете любовта навсякъде
в цветята, в луната и в слънцето.
В ранното и свежо утро.
И ако остане в сърцето
ще те омагьосва, ще те извива и долюбва.
ЛЮБОВТА---Обичайте и нека не увяхва
цветето на любовта, като захвърлена роза.
Тя истинската влиза в душата,
тя идва със своята сила и дързост.
Вечно жива, понякога кратка като миг.
Понякога свенлива, недоизказана.
Единствено сърцето я усеща в тишината.
Ако я оставиш в пазвата, те изгаря.
Ако я отминеш винаги ще те вгорчава.
Сърцето е празно без любовта.
Търсете я! Оставете я в себе си!
Свята и неопетнена тя те следва.
ОБИЧАЙ ТЕ!!!!!!!
© Йонка Янкова Todos los derechos reservados
Сърдечен поздрав и от мен, Йонка!