12 mar 2022, 10:08

Търси се 

  Poesía » De amor
225 0 0

Който търсил намирал

но тогава как те намерих

без дори да те търся

 

Може би бе толкова цветна

а аз толкова сив и жаден

за цвят и в мойта палитра

 

Искам да мога със четка

и с бои като твоята прелест

да маскирам аз своето тяло

 

Уви ти вече ме знаеш

че сива е моята кожа

и сигурно сив съм отвътре

 

Но който бил търсил намирал

и надявам се аз ще намеря

боите за мойта палитра

© Nletekyvtw vbPmCBbtyE Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??