Животът
е екшън масовка -
престрелка
с погледи и думи.
А върху снимачната площадка
се разхождат
зомбита с наднормено тегло
и с дупки по тялото,
от които шурти
самота
и на талази
лази
към залеза си,
само за да се роди
отново.
Дваж по-креслива.
Само през уикендите,
вероятно от скука,
самотите се събират
край езерото
и си представят,
че са влюбени
една в друга.
И че все някога
и те ще умрат -
в някоя тъпа престрелка
в Холивудски екшън.
© Цветозар Цаков Todos los derechos reservados