18.06.2013 г., 11:05 ч.  

Търси се режисьор! 

  Поезия » Бели стихове
839 0 0

 

Животът

е екшън масовка -
престрелка
с погледи и думи.

А върху снимачната площадка
се разхождат

зомбита с наднормено тегло

и с дупки по тялото,
от които шурти

самота


и на талази

лази
към залеза си,

само за да се роди
отново.

 

Дваж по-креслива.

 

Само през уикендите,

вероятно от скука,
самотите се събират

край езерото
и си представят,

че са влюбени
една в друга.
И че все някога
и те ще умрат -

 

в някоя тъпа престрелка

в Холивудски екшън.

© Цветозар Цаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??