15 ago 2007, 16:26

Търся  

  Poesía
747 0 3

Къде си ти? Искам в твоето

сърце отново да се скрия.

В твоите очи аз виждам

надежда, помощ и закрила.

 

Къде си ти? Жадувам твоите

ласки, гласът ти, топъл като

летен бриз.

 

Къде си ти? Сега разбирам

колко грешки аз направих

и колко много те раних....

 

Къде си ти? Върни се!!!

Накъде си отлетяла, аз

със спомени не бих живяла!

 

Къде си ти, моя първа любов,

къде си ти, мой лъч светлина,

къде си ти, моя изгубена душа!

                                              

                                        Лена

© Миглена Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??