24 jul 2009, 10:48

Търся 

  Poesía
523 0 3

Търся

Аз търся смисъла вечен.
Аз търся го във чуждите очи.
Но някак си остава той далечен,
замислен, блед, невзрачен май дори.

И истината търся аз,
но не покрита с плява.
И болката, но без безчувствен мраз,
историята, но не обвита в слава.

Аз търся и прозрачното небе,
и истинската същност на нещата,
дори кристално чистото море.
Аз търся смисъла сред суетата.

© Даниела Йончева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??