15 nov 2012, 14:03

Търся себе си 

  Poesía » Otra
607 0 3

Мечти, потъпкани от теб,

сърце, смачкано без милост,

очи, пресъхнали от плач

и душа, обречена на самота.

 

Любовта бе светлината,

която търсих сред морето от мрак.

Обятията ти бяха убежището,

което исках да сме спаси от злото.

 

Твоите целувки ме омагьосваха,

усещах, че светът е мой, че мога всичко.

Мислех, че нощта не ще настъпи отново,

но целувката свърши и слънцето потъна в мрак.

 

Сега плахо се надигам от прахта,

оглеждам се, около мен няма никой.

И знам, че отново трябва да продължа

да търся себе си, любовта и своя покой.

 

Посветено

© Боян Боев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??