14 mar 2008, 23:24

Търся те 

  Poesía
904 0 16
 В отговор на: Горчиво очакване...

Целуна ме вятър,

скитал из

твоите сънища.

Наложи пелин,

да стане горчиво

виното.

Скрил блянове

в пазва от тъжни

несбъднатости,

подаде ми свещ

от въздишка

и облаци.

Показа ми пътя

сред сенки,

тъма и миражи.

Показа звезда,

която към теб

да ме води.

Събу ми обувките,

бос да стъпвам,

наказан

с грях и любов,

през тръни

към тебе

да ходя.

 

---> ...отговор на Белоснежка: Разнищвам тишината...

 

 

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??