11 oct 2006, 16:12

Търся те 

  Poesía
1414 0 4

Оглеждам се търся теб

Обръщам се виждам само теб

Усмихвам се искам те

 

Ето ден пореден се изнизва

Аз те чакам да се появиш

Един въпрос бавно ме пронизва

Ах дали ще позвъниш

 

Веселият поглед аз жадувам

Твоята усмивка нежна е мечта

Устните ти аз сънувам

Лицето ти да докосна със ръка

 

Бленувам този сладък миг

Когато ти пред мен ще заблестиш

 

Прости ми че така те атакувам

Но не мога да се удържа

Желая те - искам да рискувам

И вече късно е да спра

 

Огнените мисли пак бушуват

и във мен вилнее пак страстта

Устните умират да целуват

Ах дано не изгоря

 

Оглеждам се търся теб

Обръщам се виждам само теб

Усмихвам се искам те

© Арам Вартанян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??