15 ago 2007, 16:27

Търся те 

  Poesía
603 0 1

Търся те, къде си?
Горчиво плаче моето сърце.
Съдбата нелепо те отнесе,
далеч от моето лице.

Сълзите коварно напират
с остра болка в моите очи.
Надеждата последна умира,
но няма спомен от твоите следи.

Послание на птиците пращам
да се  върнеш при мене в този час.
Любовта ни трябва да бъде жива
като буен огън, горящ вътре в нас.

© Елена Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Дано се върне мила!
    Дано!
    Поздрав!
Propuestas
: ??:??