За тебе е моето сърце,
което бие самотно в нощта,
за тебе е моята душа,
която те чака сега!
За тебе аз живея
и те търся сега!
Търся те,
викам те,
чакам те!
Усмивката грее
на лицето ми,
не можеш да я видиш!
Устните ми
шепнат името ти,
не можеш
да го чуеш!
Косите ми
ги вее вятъра,
не можеш
да ги погалиш!
Краката ми
вървят и те търсят,
не могат
да те стигнат!
Ръцете ми
прегръщат самотата,
не можеш
да ги докоснеш!
Цвете искам
да ти подаря,
но тебе те няма сега!
Търся те!
Пенка Петрова
© Пенка Петрова Todos los derechos reservados