27.05.2010 г., 22:45 ч.

Търся те! 

  Поезия » Любовна
585 0 0

За тебе е моето сърце,

което бие самотно в нощта,

за тебе е моята душа,

която те чака сега!

За тебе аз живея

и те търся сега!

Търся те,

викам те,

чакам те!

Усмивката грее

на лицето ми,

не можеш да я видиш!

Устните ми

шепнат името ти,

не можеш

да го чуеш!

Косите ми

ги вее вятъра,

не можеш

да ги погалиш!

Краката ми

вървят и те търсят,

не могат

да те  стигнат!

Ръцете ми

прегръщат самотата,

не можеш

да ги докоснеш!

Цвете искам

да ти подаря,

но тебе те няма сега!

Търся те!

 

Пенка Петрова

© Пенка Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??