Потърси ме!
Ти, където и да си.
Намери ме!
Аз те чакам всеки ден!
Потърси ме !
Аз те чакам всеки миг!
А тебe те няма.
Чудя се -
защо?
Дали това не е измама -
да те търся?
Търся те!
И дъжд да вали!
И сняг да вали!
И студено да е!
И всичко в лед да е !
Но вече е топло.
Лято е!
Не мога да го върна!
То дойде заедно с
моите мечти,
моите надежди,
моята вяра!
Търся те!
© Пенка Петрова Todos los derechos reservados