10 июн. 2010 г., 13:25

Търся те! 

  Поэзия » Любовная
604 0 1

Потърси ме!
Ти, където и да си.
Намери ме!
Аз те чакам всеки ден! 
Потърси ме !
Аз те чакам всеки миг!
А тебe те няма.
Чудя се - 
защо? 
Дали това не е измама - 
да те търся? 
Търся те!
И дъжд да вали!
И сняг да вали!
И студено да е! 
И всичко в лед да е !
Но вече е топло.

Лято е!

Не мога да го върна!
То  дойде  заедно с
моите мечти,
моите надежди,
моята вяра!
Търся те!

© Пенка Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??