29 oct 2009, 14:07

Търся те 

  Poesía » De amor
874 0 2

По пясъка търся следите ти,

със слепи от болка очи.

Бризът погалва косите ми

и шепне неспирно: "Търси!"


Бавно вървя и си мисля,

сгушила шепа мечти,

дали извървял си го вече

пътя на болката ти?


Крача, главата си вдигам

и чувствам, че някъде там,

съдбите ни щом се настигнат,

ще лумне любовният плам.


Защото обичам те силно,

защото си моя съдба,

така ще е, докато дишам.

Ще бъде дори след това!



© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??