14 jul 2009, 22:35

Търся те 

  Poesía
547 0 2

*  *  *

Търся те.

Както приливът брега

по Пълнолуние.

Искам те. Сега.

 

Ще те погаля.

Както само прилив

подарява ласка.

 

Ще ти отдам хлад дълбок 

и плодоносна почва,

както само Приливът  ще отдаде,

когато се завръща в океана.

 

По Новолуние.

© Албена Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??