* * *
Търся те.
Както приливът брега
по Пълнолуние.
Искам те. Сега.
Ще те погаля.
Както само прилив
подарява ласка.
Ще ти отдам хлад дълбок
и плодоносна почва,
както само Приливът ще отдаде,
когато се завръща в океана.
По Новолуние.
© Албена Стефанова Все права защищены