Отказвам да откажа да се боря!
И няма да се спра пред нищо!
Ще търся тебе, тихо ще говоря
и ще се моля ти да ме обикнеш.
Отказвам да откажа да те търся,
защото знам, че съществуваш
и щом те срещна в миг ще се отърся,
защото зная, че за мен и ти бленуваш.
Оттам насетне ще съм само твоя,
ще те подкрепям щом се умориш,
ще ти дарявам с думите покоя
и нежно ще целувам докато заспиш.
© Яна Todos los derechos reservados