7.12.2016 г., 14:41 ч.  

Търся те 

  Поезия » Любовна
438 3 6

Отказвам да откажа да се боря!

И няма да се спра пред нищо!

Ще търся тебе, тихо ще говоря

и ще се моля ти да ме обикнеш.

Отказвам да откажа да те търся,

защото знам, че съществуваш

и щом те срещна в миг ще се отърся,

защото зная, че за мен и ти бленуваш.

Оттам насетне ще съм само твоя,

ще те подкрепям щом се умориш,

ще ти дарявам с думите покоя

и нежно ще целувам докато заспиш.

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??