24 sept 2007, 14:12

Търся те 

  Poesía
694 0 2
Търся в нощите безкрайни,
търся твоята ръка.
В чуждите целувки, така омайни,
намирам пак твоята топлота.

Обичам те, това го зная.
Обичам те, знаеш го и ти.
Обичам те, но дори да го призная,
пак оставаш само в моите мечти.

Искам да съм твоя,
да те усещам и в нощта,
искам да не моля,
а просто да съм твоя жена.

© Ааа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Вярвам.Защото ако спрем да вярваме не сме за никъде!
  • Всички сме го изживявяли поне веднъж в живота си,но не се отчайеай винаги идва подходящия,вярвай.
Propuestas
: ??:??