Търся в живота
малко уют.
Топлина, слънце
и много звезди.
Тихо утро,
поляна с росни цветя.
Градина със славеи
и звук на камбана.
Синьо небе
и нови мечти,
ала да бъдат за двама.
За късмет,
за да се сбъдне всичко това,
в джоба си нося,
паднала малка звезда.
© Румяна Маринова Todos los derechos reservados