19 ene 2013, 11:35

Търся време 

  Poesía
480 0 3

Мразя те, че няма за какво да те намразя,

мразя те за всичките пропуснати лъжи,

затова, че истината само ти признаваше,

и не спря с нея, дори когато започна да боли.

Мразя те за цялата ти искреност,

за горчивините мои, останали и в теб.

И вместо да избягаш ти безследно,

показа ми, че сам се носиш върху лед.

 

Не те понасям, че всичко изживя с мене,

че нищо ти не обеща,

не пропусна да ме питаш как съм

и какво се случва със света.

Мразя те, че себе си намразих,

заради цялата си обич в мен,

Мразя те, че не успях да те намразя,

а все повече не съм в ден.

© Алия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря...
  • Когато е перфектно е трудно да се коментира!!!
  • Срамота е, че това е четвъртия коментар на творбите ти
    Може би една/две цифри пред тая "четворка" биха отговаряли на това, което всъщност те(творбите ти де) заслужават...
Propuestas
: ??:??