1 nov 2019, 17:31

Тътен 

  Poesía » De amor, Filosófica
515 2 0

Отекваш в мислите ми като ехо.
По костите ми гъгнат ноти.
Очите ми - все търсят надалеко
следи от нощни оцелоти.

 

Кънтиш - аз слушам, оглушавам.
Сърцето ми разпуква се безсилно.
Протягам се и сякаш те улавям -
безгласно, някак инфантилно.

 

В сънят ми непотърсено вибрираш
като прегръдка криеща утеха.
Разкаяно без глас ме дирижираш.
Косите ти превръщат се в пътека.

 

И всъщност... знаеш, че ни няма.
След нас остава само тътен.
Не взимаме, но даваме в замяна
душите си и мислите безплътни.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??