Имам си любимо място,
на което чувствам се,
като на върха.
Там съм отраснала, там била съм най-щастлива!
Това любимо място е у дома.
Уют, топлина и любов витаят,
чакат ме майка и баща.
Колкото и да се лутам из непознати градове,
колкото и "екстри" да предлагат – НЕ!
Няма нищо по-скъпо на света от това да бъдеш там – У ДОМА!
© Todos los derechos reservados