Емоции, чувства съзнанието ми мътят,
влюбено тръпне мойта душа,
ръся от тях трошици по пътя,
които да ме връщат щастлив у дома.
Птиците трошиците ми кълват
и с песента си оставят собствена диря,
а аз, омаян от магията във песента,
дома си в нейните трели откривам.
10.09.2024 г., гр. Свищов
© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados