Sep 15, 2024, 5:34 AM

У дома 

  Poetry
27 0 0

               У   Д О М А

 

Емоции, чувства съзнанието ми мътят,

влюбено тръпне мойта душа,

ръся от тях трошици по пътя,

които да ме връщат щастлив у дома.

 

Птиците трошиците ми кълват

и с песента си оставят собствена диря,

а аз, омаян от магията във песента,

дома си в нейните трели откривам.

 

10.09.2024 г., гр. Свищов

© Красимир Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??