25 may 2018, 22:33

Убежище 

  Poesía
233 1 1

насякоха

широките ми
от отдаване пръсти 
и вече няма 
достижима нежност 
Марианската падина 
е единствено 
възможното
убежище

© Миглена Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??