30 oct 2009, 18:55

Убий ме, но знай, че те обичах 

  Poesía » De amor
750 0 2

 

Убий ме, преди с друга да те видя.

Убий ме, преди да усетя какво е заблуда.

Убий ме и без да ми казваш защо правиш това,

аз в ръцете ти ще се оставя –

без дори да пророня сълза.

 

Убий ме, преди усмивката ти да забравя,

преди допирът да изстине от твоите ръце;

убий ме, пък вземи до себе си друга, но знай,

че няма да обича така,

както аз обичах твоето сърце. 

 

© Александра Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??