3 dic 2008, 8:27

Убийство 

  Poesía » De amor
566 0 0
Ти уби моето сърце!
Сграбчи го със силните си ръце...
И го изтръгна!
След което се изсмя и се обърна!
От нежна девица
превърнах се в порочна ледена кралица!
Имам замък от мъже,
но живея с ледено сърце!
Седнала на снежния си трон
въздъхвам с леден стон.
Убиецо красив,
дано вече си щастлив!
На мен ми остана само студ и тъга...
Мъчително ще чакам пролетта!

© В.К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??