12 may 2012, 19:52

Убил си с мене не една! 

  Poesía » De amor
520 0 1

Вечеряла съм много време

от теб, а тровил си ме бавно.

След тази нощ аз черно бреме

ще нося. Ти тръгни си славно!

И нека скоро да забравиш

как падах в твоите крака,

а ти на всяка се раздаваш,

убил си с мене не една!!!

Рецепта друга ще намеря,

да бъде правена с любов

и снимката ти ще почерня...

А ти оправяй се пред Бог!

© Дивата Лагуна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Обърках се. Защо вечеряте от него. Защо е славно тръгването му. Как е убивал с Вас не една. Рецепта на какво ще намирате. Въпроси, въпроси. Риторично питам, какво е това.
Propuestas
: ??:??