Вечеряла съм много време
от теб, а тровил си ме бавно.
След тази нощ аз черно бреме
ще нося. Ти тръгни си славно!
И нека скоро да забравиш
как падах в твоите крака,
а ти на всяка се раздаваш,
убил си с мене не една!!!
Рецепта друга ще намеря,
да бъде правена с любов
и снимката ти ще почерня...
А ти оправяй се пред Бог!
© Дивата Лагуна Все права защищены