21 jun 2008, 13:56

убодох се във твоите очи 

  Poesía » De amor
1141 0 2
 

***

Убодох се във твоите очи.

И ме заболя!

И дълго плаках,

без някой да ме утеши.

И дълго чаках!

И много молих,

но уви!

 

Дали си беше тръгнал?

Дали се беше скрил?

Не знам!?

Дали не бе готов?

Дали пък нещо друго?

Дали причината съм аз?

Дали пък... ти?

Да питам аз сега. (и да горя сама.)

 

Студено е във моята душа,

а искам да е огън,

но може ли това

да стане ей така.

За да е огън, трябва ми кибрит,

кибрит обаче няма...

© Йовка Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??