7 dic 2007, 12:22

Уча 

  Poesía » Otra
665 0 2
Уча се в живота си да сричам.
Чувствата си уж в килера ритам.
Стане ли им много тясно,
 връщат се, питат ме дали съм
"НАЯСНО".



Уча се, когато се подхлъзна,
без да се подпра да падам.
Глава от себе си не искам да извърна,
на раните от грешките ще се
РАДВАМ.       



                 М.12.07г

© Малина Арнаудова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??