7.12.2007 г., 12:22 ч.

Уча 

  Поезия » Друга
670 0 2
Уча се в живота си да сричам.
Чувствата си уж в килера ритам.
Стане ли им много тясно,
 връщат се, питат ме дали съм
"НАЯСНО".



Уча се, когато се подхлъзна,
без да се подпра да падам.
Глава от себе си не искам да извърна,
на раните от грешките ще се
РАДВАМ.       



                 М.12.07г

© Малина Арнаудова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??