Бих искал да съм твоята сълза –
пречистваща, след нея да олеква!
За теб да съм най-ярката звезда
и пулсът ми във тебе да отеква!
Но някога прашинка съм, уви,
в окото ти, да плачеш ти се случва.
За грешките ми, моля те, простù,
все още да обичам аз се уча!
© nik_man Todos los derechos reservados