15 окт. 2016 г., 15:37  

Уча се да обичам 

  Поэзия » Любовная
1441 8 8

Бих искал да съм твоята сълза –

пречистваща, след нея да олеква!

За теб да съм най-ярката звезда

и пулсът ми във тебе да отеква!

 

Но някога прашинка съм, уви,

в окото ти, да плачеш ти се случва.

За грешките ми, моля те, простù,

все още да обичам аз се уча!

 

 

 

© nik_man Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??