Училище
Пролет, лято, есен, зима и пак
цялата година в учение се мина.
Ето и ваканцията лятна пак премина.
На училище тръгвам с песен
в късната есен.
В час беснеем и лудеем,
а навън по улиците греем.
Ето лятото пристига
и щастливо ми намига,
весело ми се усмихва
със своите лъчи,
не, то не ги пести,
а грее и блести!
© Петя Илиянова Todos los derechos reservados