Dec 16, 2011, 1:10 PM

Училище 

  Poetry » Other
447 0 0

Училище


Пролет, лято, есен, зима и пак

цялата година в учение се мина.

Ето и ваканцията лятна пак премина.

На училище тръгвам с песен

в късната есен.


В час беснеем и лудеем,

а навън по улиците греем.


Ето лятото пристига

и щастливо ми намига,

весело ми се усмихва

със своите лъчи,

не, то не ги пести,

а грее и блести!

© Петя Илиянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??